Invitasjon Young Attacking Vikings Parallellslalåm under NM Narvik fredag 31.mars 2017

Ankenes alpinklubb i samarbeid med Nordland Skikrets og Norges Skiforbund inviterer alle små og store, glade alpinister til uformell parallellslalåm i Ankenes Alpinanlegg 31. mars kl. 17.00. Vi skal skape en tøff og kul arena med stor aktivitet i Ankenes Alpinanlegg. Aktiviteten er åpen for alle i aldersklassene U16 og yngre.

Hva er Young Attacking Viking:

Young Attacking Vikings er lavterskel aktivitet for yngre og eldre alpinister. Fokus på å ufarliggjøre alpint som konkurranseform med bruk av terreng som øker basisferdigheter på ski. Mest mulig aktivitet som skaper utfordring, mestring og glede. Det tilbys foreldrekurs for de som ønsker en enkel innføring i skiteknikk mens ungene kjører parallell.

Du er herved velkommen til Ankenes Alpinanlegg fredag 31. april kl. 17.00. Kanskje kommer en Attacking Vikings også?

Program:

17.00: Velkommen ved AK leder i Nordland Skikrets Jo Inge Øverland

17:15 – 19:00: Parallellslalåm, kjør mot en venn, mor eller far.

17:30 – 18:30: Foreldrekurs med erfarne alpintrenere. Innføring i enkel skiteknikk.

Heiskort: 100.- kr

Velkommen!