Barmarksamlingen

[mk_page_section][vc_column width=»1/2″][mk_fancy_title size=»40″ force_font_size=»true» size_smallscreen=»40″ size_tablet=»40″ size_phone=»30″ font_weight=»bold» txt_transform=»none» font_family=»none» responsive_align=»left»]Barmarkssamlingen[/mk_fancy_title][vc_column_text margin_bottom=»20″]Vi starter lørdag, 30 september, med frokost i hallen kl. 08.30.
Det blir trening i hallen for de minste, de største skal i tillegg i atletikksalen i Narvik.
Søndag er det frokost kl. 08.30, sykkeltur for de minste etterfulgt av ei kort uttøyingsøkt.

Overnatting for de minste i Villa Utsikten fra lørdag til søndag.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=»1/2″][mk_image src=»http://www.ankenesalpin.no/wp-content/uploads/2017/09/trening.jpg» image_size=»full»][/vc_column][/mk_page_section]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *