Young Attacking Vikings Parallellslalåm

[mk_page_section sidebar=»sidebar-1″][vc_column][mk_fancy_title size=»40″ force_font_size=»true» size_smallscreen=»40″ size_tablet=»40″ size_phone=»30″ font_weight=»bold» txt_transform=»none» font_family=»none» responsive_align=»left»]Invitasjon Young Attacking Vikings Parallellslalåm under NM Narvik fredag 31.mars 2017[/mk_fancy_title][/vc_column][/mk_page_section][mk_page_section sidebar=»sidebar-1″][vc_column width=»1/2″][vc_column_text]Ankenes alpinklubb i samarbeid med Nordland Skikrets og Norges Skiforbund inviterer alle små og store, glade alpinister til uformell parallellslalåm i Ankenes Alpinanlegg 31. mars kl. 17.00. Vi skal skape en tøff og kul arena med stor aktivitet i Ankenes Alpinanlegg. Aktiviteten er åpen for alle i aldersklassene U16 og yngre.

Hva er Young Attacking Viking:

Young Attacking Vikings er lavterskel aktivitet for yngre og eldre alpinister. Fokus på å ufarliggjøre alpint som konkurranseform med bruk av terreng som øker basisferdigheter på ski. Mest mulig aktivitet som skaper utfordring, mestring og glede. Det tilbys foreldrekurs for de som ønsker en enkel innføring i skiteknikk mens ungene kjører parallell.

Du er herved velkommen til Ankenes Alpinanlegg fredag 31. april kl. 17.00. Kanskje kommer en Attacking Vikings også?[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=»1/2″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/mk_page_section][mk_page_section sidebar=»sidebar-1″][vc_column][mk_divider style=»thick_solid»][vc_column_text margin_bottom=»10″]

Program:

[/vc_column_text][vc_column_text]17.00: Velkommen ved AK leder i Nordland Skikrets Jo Inge Øverland

17:15 – 19:00: Parallellslalåm, kjør mot en venn, mor eller far.

17:30 – 18:30: Foreldrekurs med erfarne alpintrenere. Innføring i enkel skiteknikk.

Heiskort: 100.- kr

Velkommen![/vc_column_text][mk_divider style=»thick_solid» margin_top=»0″ margin_bottom=»10″][/vc_column][/mk_page_section]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *