Midlertidlig stengt anlegg

STENGT


 

Ankenes Alpinenlegg holder stengt inntil videre pga. situasjonen i samfunnet vedr. Korona-viruset.

Vi har forsøkt å få på plass et tilrettelagt aktivitets tilbud til alle som nå er hjemme uten aktivitetstilbud. Beslutningen om å stenge er tatt etter dialog med kommuneoverlegen. I den situasjonen som nå er, og med bakgrunn i myndighetenes intensjoner med de strenge og omfattende tiltakene som har blitt presentert, har vi ut fra en totalvurdering besluttet at Ankenes Alpinanlegg må holde stengt inntil videre. Vi anser at dette må likestilles med «organisert idrettsaktivitet». Vi vil fortløpende vurdere situasjonen i samråd med anbefalinger fra helsedirektoratet.

Vi beklager ulempene dette måtte medføre for våre gjester, men vi har forståelse og respekt for beslutningen og innretter oss selvsagt etter det. Det er viktig at alle bidrar slik anbefalt fra helsemyndighetene.

Styret Ankenes Alpinklubb


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *